willem@willemvanduin.nl |  0229-282980
0229-282980 willem@willemvanduin.nl Menu

Schademelding

Inbraakschade

Goed hang en sluitwerk kan een inbraak mogelijk voorkomen, maar biedt zeker geen garantie. Is er bij u ingebroken en/of braakschade ontstaan aan de buitenkant van uw woning, informeer dan onze schadeafdeling?

Brandschade

Na een grote brandschade komen er veel vragen op u af: Waar verblijf ik de komende tijd? Hoe gaat het met mijn dierbare spullen? Naast de begeleiding en de afwikkeling van de schade helpt onze schadeafdeling u ook met de antwoord op uw vragen.

Reisschade

Ook tijdens de vakantie zit een ongeluk in een klein hoekje. Zijn er wat spulletjes verloren, dan kunt u na de vakantie deze schade melden, indien u direct hulp nodig heeft, neemt u dan contact op met onze schadeafdeling.

Stormschade

Storm is een zeer harde wind en wordt in de polis gedefinieerd als wind met een kracht van 7 op de schaal van Beaufort, oftewel circa 50 kilometer per uur, 14 meter per seconde.

Waterschade

Bij een waterschade is het van belang dat u de oorzaak van de schade achterhaald.

Letselschade

Heeft u letsel opgelopen bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of bijvoorbeeld door een medische fout, informeer dan naar de mogelijkheden.

Overige schade

Het is altijd vervelend als u een schade is overkomen. Onze schadeafdeling helpt waar mogelijk bij de afwikkeling zodat u de gebeurtenis zo snel mogelijk weer kunt vergeten.

Onze schadeafdeling is telefonisch bereikbaar onder nummer 0492-760002 of via e-mail schade@willemvanduin.nl / info@backofficewfd.nl